Koerier Drimmelen

KOERIER DRIMMELEN NODIG?

Koerier Drimmelen Milatrans is u van dienst met allerlei soorten vervoer in de omgeving. Bent u op zoek naar spoeddiensten of bijvoorbeeld internationaal transport? Milatrans kan u overal mee van dienst zijn. Milatrans beschikt over een uitstekend wagenpark waarmee klanten op hun wenken bediend worden. Alle koeriersdiensten worden met 100% zorg en aandacht uitgevoerd.

SNELTRANSPORT DRIMMELEN

Ook een van de specialiteiten van Milatrans sneltransport Drimmelen is het vervoeren van goederen die te zwaar zijn voor koeriersdiensten.
Het verschil tussen koeriersdiensten en sneltransport is de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen.
Komt het gewicht van de lading boven de 500kg is er sprake van sneltransport.
Na uw telefoontje zijn wij er binnen 45 minuten om dozen, pallets, langgoed enzovoorts af te halen en rechtstreeks te bezorgen op het door u aangegeven afleveradres.
Dit zonder omwegen en goed op de hoogte van de verkeerssituatie op de weg.
Omdat Milatrans sneltransport Drimmelen in het bezit is van een geldige NIWO transportvergunning bent u ook bij nationaal en internationaal sneltransport verzekerd van kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid.

DISTRIBUTIE DRIMMELEN

Milatrans voert al jaren lang dagelijks diverse distributieroutes uit voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is Milatrans de ideale partner voor distributie Drimmelen.
Doordat wij efficiƫnt werken, wat belangrijk is bij distributie, bezorgen wij goederen op honderden adressen per dag. Milatrans selecteert en leid chauffeurs speciaal op voor distributiewerkzaamheden. Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw goederen te verspreiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.