Koerier EttenLeur

KOERIER ETTEN-LEUR NODIG?

Milatrans koerier Etten-Leur heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van koeriersdiensten.
Een koeriersdienst, ook wel spoedkoerier of ad hoc koerier genoemd, is een van de snelste en meest exclusieve vervoersmogelijkheid.
De zending wordt direct van adres A naar adres B vervoert en van begin tot eind door een van onze chauffeurs begeleid, persoonlijk afgegeven en administratief afgehandeld.
Hierdoor zijn schades, vertragingen en vermissing zo goed als uitgesloten.

Milatrans koerier Etten-Leur beschikt ook over een representatief en goed onderhouden wagenpark waardoor kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd is.
Uw zending wordt met 100% zorg en aandacht bezorgd binnen Nederland, de Benelux of geheel Europa.
Heeft u een koerier Etten-Leur nodig? neem dan snel contact met ons op.

SNELTRANSPORT ETTEN-LEUR

Sneltransport is een extra reden om voor Milatrans te kiezen. Dit vergroot namelijk de mogelijkheden voor u als klant. Wanneer een vracht te zwaar wordt (boven de 500kg) dan komt deze in aanmerking voor sneltransport. Heeft u een dergelijke opdracht, dan zal Milatrans binnen 45 minuten ter plekken zijn om de klus voor u uit handen te nemen.

DISTRIBUTIE ETTEN-LEUR

 

Voor professionele distributie in en rondom Etten-Leur bent u tenslotte ook bij Milatrans aan het juiste adres. De medewerkers van Milatrans worden hier speciaal voor opgeleid. Van A tot Z wordt het hele traject geleid door de mensen van Milatrans. Kwaliteit kan daarom zeker gegarandeerd worden. Kies voor zekerheid, kies voor Milatrans!