Koerier Moerdijk

KOERIER MOERDIJK NODIG?

Milatrans koerier Moerdijk heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van koeriersdiensten. Milatrans koerier Moerdijk beschikt ook over een representatief en goed onderhouden wagenpark waardoor kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd is. Wij hebben alles in eigen hand, waardoor wij altijd een topkwaliteit kunnen garanderen. Uw pakketten worden met zorg en aandacht behandeld. Neem contact met ons op voor koeriersdiensten in Moerdijk.

SNELTRANSPORT MOERDIJK

Sneltransport is een vak apart binnen de koerierswereld. Sneltransport is een van de zaken waarin Mila Transport zich heeft gespecialiseerd. Dit houdt onder andere het vervoeren van goederen die te zwaar zijn voor koeriersdiensten in.
Het verschil tussen koeriersdiensten en sneltransport is de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen.
Komt het gewicht van de lading boven de 500kg is er sprake van sneltransport.
Na uw telefoontje zijn wij er binnen 45 minuten om dozen, pallets, langgoed enzovoorts af te halen en rechtstreeks te bezorgen op het door u aangegeven afleveradres.
Dit zonder omwegen en goed op de hoogte van de verkeerssituatie op de weg.
Omdat Milatrans sneltransport Moerdijk in het bezit is van een geldige NIWO transportvergunning bent u ook bij nationaal en internationaal sneltransport verzekerd van kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid.

DISTRIBUTIE MOEDRDIJK

Milatrans voert al jaren lang dagelijks diverse distributieroutes uit voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is Milatrans de ideale partner voor distributie Moerdijk.