Koerier Dongen

KOERIER DONGEN NODIG?

Milatrans koerier Dongen heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van koeriersdiensten. Mila transport is gespecialiseerd in sneltransport en wordt daarom ook wel spoedkoerier genoemd.

Deze koerier in Dongen beschikt ook over een representatief en goed onderhouden wagenpark waardoor kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd is.

SNELTRANSPORT DONGEN

Ook een van de specialiteiten van Milatrans sneltransport Dongen is het vervoeren van goederen die te zwaar zijn voor koeriersdiensten.
Wanneer het gewicht van een lading boven de 500kg komt, is er sprake van sneltransport. Dit is een van de specialiteiten van Milatrans
Milatrans is in het bezit is van een geldige NIWO transportvergunning bent u ook bij nationaal en internationaal sneltransport verzekerd van kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid.

DISTRIBUTIE DONGEN

Milatrans voert al jaren lang dagelijks diverse distributieroutes uit voor verschillende opdrachtgevers. Doordat wij efficiënt werken, wat belangrijk is bij distributie, bezorgen wij goederen op honderden adressen per dag.