SNELTRANSPORT

 

Spoedzending? Sneltransport? Binnen 30 minuten vertrekt onze chauffeur om de zending bij u op te halen. Nooit eerder was snelheid zó belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie. Bij Mila Transport komen wij onze afspraken na en zijn daarbij reëel in wat wij beloven. Snelheid gaat bij ons dan ook altijd samen met veiligheid en service. Wij maken gebruik van een up tot date navigatiesysteem en onze chauffeurs zijn ervaren planners die files en andere verkeershinder weten te omzeilen waardoor ze sneller zijn dan de rest. Dát is pas sneltransport.

Voordelen op een rijtje

Binnen 30 minuten een koerier onderweg

Flexibel

24/7 bereikbaar

Volg uw zending op de voet

Servicegericht

Diverse voertuigen voor sneltransport

 

Milatrans beschikt over een efficiënt en representatief wagenpark waardoor wij op iedere vorm van sneltransport zijn voorbereid. Of het nu gaat om medicijnen, een document, kunst of een pakket: onze chauffeurs gaan altijd zorgvuldig met uw zending om. Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid gaan hand in hand als het om sneltransport gaat.

Soms is samenwerken sneller

Voor sneltransport van Mila Transport is het belangrijk dat wij uw zending écht zo snel mogelijk van A naar B vervoeren. Soms ligt de snelste oplossing in samenwerking met een van onze collega’s uit ons transporteursnetwerk. Uiteraard zijn al onze samenwerkingspartners in bezit van een NIWO Eurovergunning. Zo is het sneltransport van uw zending altijd in goede handen.

Volg uw zending op de voet

Omdat ons wagenpark is uitgerust met een geavanceerd volgsysteem, kunnen wij uw zending precies volgen, ook bij sneltransport. Wilt u precies weten hoe laat onze chauffeur op plaats van bestemming is of wilt u na levering de naam van de ontvanger weten? Wij volgen uw zending op de voet.