INTERNATIONAAL (SNEL)TRANSPORT

 

Op het gebied van internationaal (snel)transport bent u bij Mila Transport ook aan het juiste adres. Een zending die echt uiterlijk morgenvroeg in Frankrijk moet zijn? Geen probleem! Onze chauffeur zit binnen no time in de auto en rijdt exclusief met uw goederen naar het gewenste adres. Mila transport staat in heel Europa garant voor een voorspoedige en veilige verzending!

Voordelen op een rijtje

Exclusief voor u

Garant voor kwaliteit

Overal binnen de EU

Wij verzorgen en ontzorgen

All-in tarief

Geen onverwachtse kosten

 

Voor onze chauffeur vertrekt heeft u van ons al een duidelijk voorstel ontvangen met een volledige all-in prijs. Zo voorkomen we onverwachtse kosten zoals tolkosten of een onvoorziene overtocht. U weet altijd waar u aan toe bent met Mila Transport.

 

 

Omdat ons wagenpark is uitgerust met een geavanceerd volgsysteem, kunnen wij uw zending precies volgen, ook bij sneltransport. Wilt u precies weten hoe laat onze chauffeur op de plaats van bestemming is of wilt u na levering de naam van de ontvanger weten? Wij volgen uw zending op de voet.

c9b778b4-2dff-435e-b278-f9b727c40d16

SNELTRANSPORT

 

Ook voor internationale zendingen kunt u vertrouwen op onze snelheid. Mila Transport beschikt over een efficiënt en representatief wagenpark waardoor wij op iedere vorm van sneltransport zijn voorbereid. Zo weet u zeker dat uw internationale zending niet alleen veilig maar ook snel afgeleverd wordt.