Contractvervoer

 

Heeft u transporten die volgens een vaste route en op vaste tijden verreden moeten worden, maar wilt u dit transport toch uit handen geven? Dan kunt u gebruik maken van contractvervoer. Wij bieden hiervoor een op maat gemaakt vervoerscontract tegen een scherp tarief.

Voordelen op een rijtje

Geen eigen wagenpark

Bekwame chauffeurs

Eigen logo

Geen investering

Servicegericht

De voordelen

 

Contractvervoer heeft veel voordelen. Voor u en voor uw klant. Zo hoeft u geen wagenpark te onderhouden, maar beschikt u wel altijd over de juiste voertuigen. U hoeft geen chauffeurs in dienst te nemen maar u heeft wél de beschikking over ervaren en bekwame chauffeurs voor verschillende soorten werkzaamheden. Is de vaste chauffeur ziek? Dan zorgen wij voor een geschikte vervanger. Bij contractvervoer heeft u een vaste contactpersoon die al uw vervoerszaken regelt en op de hoogte is van uw zakelijke wensen.

Onze bedrijfswagen, uw logo

Laat u (bijna) dagelijks transporten door Mila Transport uitvoeren? Geef deze dan een professionele uitstraling door één of meer voertuigen van uw logo te laten voorzien. Zo komt uw bedrijf niet alleen herkenbaar bij de klant voorrijden, maar heeft u ook altijd een opvallend promotiemiddel op de weg.

 

 

Voor wie is contractvervoer rendabel?

Contractvervoer van Mila Transport is geschikt als u regelmatig op vaste tijden dezelfde routes verrijdt, geen vast personeel wilt aannemen en geen investeringen wilt doen in bedrijfswagens. Als u gebruik maakt van contractvervoer bespaart u niet alleen op investeringskosten maar u bent er ook zeker van dat er wordt gereden in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen.