Koerier Rijen

KOERIER RIJEN NODIG?

Milatrans koerier Rijen heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van koeriersdiensten.
Een koeriersdienst, ook wel spoedkoerier of ad hoc koerier genoemd, is een van de snelste en meest exclusieve vervoersmogelijkheid.
De zending wordt direct van adres A naar adres B vervoert en van begin tot eind door een van onze chauffeurs begeleid, persoonlijk afgegeven en administratief afgehandeld.
Hierdoor zijn schades, vertragingen en vermissing zo goed als uitgesloten.

Milatrans koerier Rijen beschikt ook over een representatief en goed onderhouden wagenpark waardoor kwaliteit en een snelle levering gegarandeerd is.
Uw zending wordt met 100% zorg en aandacht bezorgd binnen Nederland, de Benelux of geheel Europa.
Heeft u een koerier Rijen nodig? neem dan snel contact met ons op.

SNELTRANSPORT RIJEN

Ook een van de specialiteiten van Milatrans sneltransport Rijen is het vervoeren van goederen die te zwaar zijn voor koeriersdiensten.
Het verschil tussen koeriersdiensten en sneltransport is de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen.
Komt het gewicht van de lading boven de 500kg is er sprake van sneltransport.
Na uw telefoontje zijn wij er binnen 45 minuten om dozen, pallets, langgoed enzovoorts af te halen en rechtstreeks te bezorgen op het door u aangegeven afleveradres.
Dit zonder omwegen en goed op de hoogte van de verkeerssituatie op de weg.
Omdat Milatrans sneltransport Rijen in het bezit is van een geldige NIWO transportvergunning bent u ook bij nationaal en internationaal sneltransport verzekerd van kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid.

DISTRIBUTIE RIJEN

Milatrans voert al jaren lang dagelijks diverse distributieroutes uit voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is Milatrans de ideale partner voor distributie Rijen.
Doordat wij efficiënt werken, wat belangrijk is bij distributie, bezorgen wij goederen op honderden adressen per dag. Milatrans selecteert en leid chauffeurs speciaal op voor distributiewerkzaamheden. Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw goederen te verspreiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.