Koerier Roosendaal

KOERIER ROOSENDAAL NODIG?

Milatrans koerier Roosendaal heeft al jarenlang ervaring in het verzorgen van koeriersdiensten. Al onze zendingen worden door onze eigen mensen behandeld. Dit betekend met 100% zorg en aandacht. Wij verzorgen koeriersdiensten binnen Nederland, de Benelux en geheel Europa.

SNELTRANSPORT ROOSENDAAL

Bij het vervoeren van goederen die te zwaar zijn, krijg je te maken met sneltransport. Niet iedere vervoerder biedt deze dienst aan. MilaTrans kan dit wel uitvoeren. Komt het gewicht van de lading boven de 500kg is er sprake van sneltransport.
Na uw telefoontje zijn wij er binnen 45 minuten om dozen, pallets, langgoed enzovoorts af te halen en rechtstreeks te bezorgen op het door u aangegeven afleveradres.
Dit zonder omwegen en goed op de hoogte van de verkeerssituatie op de weg.
Omdat Milatrans sneltransport Roosendaal in het bezit is van een geldige NIWO transportvergunning bent u ook bij nationaal en internationaal sneltransport verzekerd van kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid.

DISTRIBUTIE ROOSENDAAL

Milatrans voert al jaren lang dagelijks diverse distributieroutes uit voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is Milatrans de ideale partner voor distributie Roosendaal.
Doordat wij efficiënt werken, wat belangrijk is bij distributie, bezorgen wij goederen op honderden adressen per dag. Milatrans selecteert en leid chauffeurs speciaal op voor distributiewerkzaamheden. Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw goederen te verspreiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.