Koerier in Brabant

Zoekt u een betrouwbare, flexibele koerier? Dan is Mila Transport uw juiste partner voor verzending van deur tot deur. U mag van ons meer verwachten dan een snelle levering, onze koeriers zullen uw zending met de grootste zorg behandelen. Wij bieden maatwerk in transport, denken met u mee en zoeken altijd de snelste en voordeligste oplossing voor uw zending. Onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en beschikken over een bewijs van goed gedrag.

Transport mogelijkheden

Sneltransport

Internationaal
transport

Koel
transport

Nacht
transport

Contract
vervoer

Een koeriersbedrijf in Brabant voor als het snel moet

Wij vervoeren uw zending snel, vakkundig en met zorg naar elke plaats in Nederland en de rest van Europa. Of het nou gaat om vracht, onderdelen, een pakketje of een document, wij zijn u graag van dienst. Heeft u een onverwachtse zending die zo snel mogelijk afgeleverd moet worden? Mila Transport is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor sneltransport. Binnen 30 minuten staat onze koerier bij u voor de deur om uw zending op te halen en persoonlijk af te leveren op het gewenste adres. Als uw zending is afgeleverd ontvangt u van ons een bericht met het tijdstip van aflevering en de naam van de ontvanger.

24/7 bereikbaar voor sneltransport

Binnen 30 minuten een koerier voor de deur

Kwaliteit

Service

Betrouwbaarheid

Koeriersdiensten

Mila Transport biedt verschillende diensten aan. Naast sneltransport verzorgen wij ook koeriersdiensten, koeltransport, contractvervoer, internationaal transport en nachttransport. Snelheid, kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze speerpunten.